Kinderverjaardag

Ben je binnenkort jarig? Kom het dan gezellig vieren in ’t Veerhuys. Jullie mogen zelf een pannenkoek versieren met poedersuiker, stroop en jam. Als toetje is er een heerlijk kinderijsje, in een beker die mee naar huis mag. Er is onbeperkt limonade en voor iedereen een surprise. Voor de jarige zelf is er als klap op de vuurpijl een héél mooi cadeau! 

vanaf 6 personen | 9,75 p.p.

Kindergerechten

Bordje friet met mayonaise en appelmoes 
4,80

Frikadel met bordje friet, mayonaise en appelmoes 
5,75

Kroket met bordje friet, mayonaise en appelmoes 
6,25

met gratis verrassing!

Kinderpannenkoeken

Surprise Smiley pannenkoekjes met snoep
6,25

Naturel pannenkoek
5,95

Honingpannenkoek
6,95

Jampannenkoek
6,50

Appelpannenkoek
6,75

Rozijnenpannenkoek
6,75

Pannenkoek met chocoladesaus
6,75

Spekpannenkoek
7,25

Kaaspannenkoek
7,25

met gratis verrassing!
 
Vanaf zaterdag 28 november mogen horecabedrijven geopend zijn tot uiterlijk 17:00 uur.  Dus ook de komende weken mogen wij u als gast verwelkomen. Er gelden wel wat voorwaarden; gasten zijn verplicht voor binnenkomst een geldige QR-code te tonen, aan een tafel mogen maximaal vier mensen zitten en de anderhalvemeterregel blijft gelden, met uitzondering van kinderen tot twaalf jaar. Reserveer dus op tijd een tafel.


Ook kunt u natuurlijk een bestelling afhalen, dit kan van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot uiterlijk 19:30 uur.  Bekijk ons  Afhaalmenu

tel: 0345 - 615262  e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten