Koken met passie

In restaurant ’t Veerhuys in Leerdam wordt gekookt met passie. Onze vakkundige koks zoeken altijd naar onbekende smaaksensaties. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten, hierdoor kunnen we het menu snel aanpassen aan de seizoenen en goed inspelen op de wensen van onze gasten. Hieronder kunt u onze menukaarten bekijken of downloaden.

Drankenkaart

Borrelen op ons terras of bij de lunch of diner? Op onze drankenkaart vind je een ruime keuze aan fris- en alcoholische dranken. Vraag onze bediening naar een passende wijn of een lekker bier.

LUNCH

Wij hebben een uitgebreide lunchkaart met onder meer belegde broodjes, sandwiches, tosti’s, uitsmijters, verse soepen en luxe salades. Ook serveren we de hele dag onze satés en een Hollandse biefstuk.

HIGH TEA

In ’t Veerhuys kun je ook genieten van verschillende high tea’s. Wij serveren high tea’s vanaf 2 personen. Een high tea duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Het is nodig om 24 uur van tevoren te reserveren.

Diner

Uitgebreid á la carte dineren? Op onze dinerkaart staat een ruime keuze aan mooie voor- en hoofdgerechten. Elke dag vers bereid, met vlees, vis of vegetarisch.

Pannenkoeken

In ’t Veerhuys kun je kiezen uit meer dan 140 soorten pannenkoeken, van zoet tot hartig. Van een pannenkoek naturel met stroop of poedersuiker, of laat u verrassen door een van onze specialiteitenpannenkoeken.

Allergenen

Ben je allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het ons weten. Wij kunnen u precies vertellen met welke voedingsmiddelen onze gerechten worden bereid en onze koks kunnen in de meeste gevallen een ingrediënt vervangen.